ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

 
 
 
 
 
 
Morfonidis Packaging
Χάρτινες Τσάντες & Κουτιά Καματερό, Αθήνα


Η εταιρεία μας “Morfonidis Packaging” η οποία εδρεύει στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Καματερό, δραστηριοποιείται στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας από το 1986 προσφέροντας μοναδικές λύσεις και προτάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Με αγάπη και πολύ φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, δημιουργούμε εντυπωσιακές χάρτινες τσάντες καθώς και κουτιά σε μία μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων που εντυπωσιάζουν.

Μέσα από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε κάθε πελάτη μας το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Παράλληλα, επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας, μελετάμε και ανανεώνουμε διαρκώς τις συλλογές μας με καινούργιες “γραμμές” και υλικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις πιό απαιτητικές προτάσεις σας, εξασφαλίζοντας ποιοτικές λύσεις στις καλύτερες τιμές. Οι πρωτοποριακές ιδέες μας δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να εξασφαλίσει ιδιαίτερες συσκευασίες γιά την ιδανική προώθηση των προϊόντων του.

Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, η ιδιαίτερη προσοχή που δείχνουμε σε κάθε πελάτη μας και η άψογη τεχνική που εφαρμόζουμε είναι μερικοί από τους λόγους που οι πελάτες μας μας ξανά προτιμούν και μας προτείνουν.

Στόχος μας είναι η συνέπεια, η γρήγορη παράδοση των προϊόντων μας και το πολύ καλό αποτέλεσμα προκειμένου να έχετε την κορυφαία επιλογή για το κατάστημά σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναπτύξει ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγια από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων μέχρι και συνοικιακά καταστήματα καθώς και χονδρέμποροι ειδών συσκευασίας σε διάφορες πόλεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για χάρτινες σακούλες και κουτιά που θα εντυπωσιάσουν.