2102770859 Τέρμα Αγίου Νικολάου & Κτιμένης, Καματερό thomas.morfonidis@yahoo.gr
 
 
 
Θωμάς Μορφονίδης
Ποιοτικές Χάρτινες Συσκευασίες Καματερό

Καματερό / Αττικής
  210 2770859 - Fax: 210 5050028
e-mail: thomas.morfonidis@yahoo.gr
 
 
 
 
 
 
 
Σχετικά με εμάς


Για περισσότερα από 33 χρόνια, η εταιρεία μας “Morfonidis Packaging” η οποία εδρεύει στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Καματερό, εκφράζει τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή της μέσα από ιδιαίτερες χάρτινες συσκευασίες που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την απόλυτα υψηλή αισθητική τους....ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
σε αλυσίδες καταστημάτων, συνοικιακά καταστήματα καθώς και χονδρέμπορους ειδών συσκευασίας στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η συνέπεια, η γρήγορη παράδοση των προϊόντων μας και το πολύ καλό αποτέλεσμα προκειμένου να έχετε την κορυφαία επιλογή για το κατάστημά σας.
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για χάρτινες συσκευασίες που θα εντυπωσιάσουν..
 
 
 
 
 
 
 
Χάρτινες Τσάντες


Η χάρτινη τσάντα είναι ένα σημαντικό μέσο διαφήμισης των προϊόντων και της επιχείρησής σας. Για αυτό η επιλογή της ιδανικής τσάντας για την επιχείρησή σας θα πρέπει να μελετηθεί σωστά. Η εταιρεία μας “Morfonidis Packaging”, μέσα από την μακροχρόνια πορεία της στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική χάρτινη τσάντα για την επιχείρησή σας...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ